Kurs, foredrag og seminar

Foredrag om idè-skaping

Kreativitet kommer ikke av seg selv. Ved hjelp av godt utprøvde metoder hjelper foreleseren teamet igang med prosesser som gir mange gode forslag og løsninger

Kurs i teamutvikling

En gruppe blir et team når de vet hvordan de best kan samarbeide. -Når deltakerne kjenner hverandres sterke og svake sider, og «gjør hverandre gode». 

Foredragsholder Atle S. Gundersen

Atle er fra Horten i Vestfold, 53 år, og bor for tiden i Tønsberg med familie på 4. Han er utdannet grafisk designer, har Bachelor i Markedskommunikasjon, og mastergrad i  innovasjon og ledelse med fokus på nettverksbygging og entreprenørskap.

Etter 2,5 år som befal i forsvaret jobbet han noen år i reklamebyrå, og deretter som markedskoordinator for gullsmedkjeden Otteren Trading med ansvar for markedsføring av 6 filialer.  Han har i ettertid undervist for blant annet Norges kreative fagskole, startet egne virksomheter (Kreagentskolen i 2003), og jobbet som lektor i faget mediekommunikasjon i videregående skole. Han har vært med på flere nyetableringer, og er nå digital markedsfører for organisasjonen Kreakids Norge (www.Kreakids.no)

Det første foredraget holdt han i 1988 om Kreativitet og teamwork. Siden har det blitt over hundre foredrag, kurs og seminarer for blant annet kunder som Forsvaret, universitetet i Rogaland, KPMG, VVS foreningen og Junior Chamber international.

Foredraget «Vår nyskapende hjerne» har fått gode tilbakemeldinger. Det fokuserer på hvordan ideer oppstår i hjernen, og i prosesser mellom ulike typer medarbeidere. Noe av det spesielle er hvordan man kan skape god «kjemi» rundt en brainstorming, og hvordan forslag kan videreføres til løsninger og innovasjon

Her er en kort intro/videosnutt: (Skru opp lyden)