Kurs, foredrag og seminar

Kurs i illustrasjon, grafisk design, prosjektledelse, kreativitet, motivasjon og teambuilding. Alt har en sammenheng 

Indesign grunnkurs -og for videregående

Atle har holdt en rekke kurs i design og grafisk produksjon siden 1990 – 2003 for blant annet MI (Nå Norges kreative fagskole), og har vært faglærer i samme tema fra 2007 – 2017 i videregående skole (Linje for medier og kommunikasjon). Han er utdannet 3 årig fagutdanning i design og typografi ved Rogaland Formgiverskole (Forus vgs). Har senere tatt en rekke oppdateringer på adobe programvare CC pakken og har det siste av oppdateringer i sin utstyrspakke. Det siste oppdraget er en prosjekthåndbok for barn og ungdom, som også skal oversettes til Engelsk og lages som Epub. (digital bok). Neste oppdrag er å lage en bok om «business for kidsa». Sjekk video med siste produkt i porteføljen. 

Brainspirit – et foredrag om «jakten på skaperkraften» !  

I både organisasjoner og bedrifter er det stadig behov for nytenking og produktutviking. Men det blir ofte litt vanskelig å få til en god «brainstorming» fordi det er få som virkelig kan metodene. I foredraget får deltagerne en innføring i hvordan man planlegger, gjennomfører og viderefører gode prosesser. Ved å bruke hjernen som «metafor» kan man finne ut hva som skaper energi, motivasjon og godt samarbeid. Foredraget fungerer godt som «kick-off» foredrag og inspirasjon i forbindelse med konferanser, intern seminarer andre kurs for bedrifter og organisasjoner. 

Atle Gundersen er utdannet designer, markedskoordinator og har en master i innovasjon og ledelse. Den avsluttende oppgaven dreide seg om entreprenørskap og nettverksbygging. I løpet av de siste tyve årene har Atle hold fordrag for universiteter, Forsvaret, Tekna, Innovasjon Norge og mange andre store selskap og organisasjoner. 

Foredraget tar for seg temaer som – Hvordan fungerer hjernen i en ide utviklingsprosess, – Hvordan sette sammen et team som kan skape noe effektivt sammen, – Hvilke ulike metoder kan brukes som ikke skaper «ide-tørke». Hvordan skape energi og motivasjon til å følge opp gode løsningsforslag på en måte som skaper kontinuitet og fremdrift i fra ide- til løsningsforslag – til innovasjon og bærekraftig verdiskaping. 

I videoen får du en kort intro til foredraget (skru på lyd) 

Referanser:

«Atle har holdt kurs og foredrag i over 20 år med flere tusen deltagere og meget gode referanser fra ulike oppdragsgivere. Kan trygt sies at han er populær og erfaren»

(Bjørn T. Langeland, Zobrius Pharma)

«Foredraget er interessant og muntert. Gir inspirasjon til å skape noe mer. Et ekte motivasjons foredrag»

(Helge Eilertsen, Elkjøp Tønsberg) 

 Flere referanser kan tilsendes hvis ønskelig. Med hundrevis av kurs er det bare gode tilbakemeldinger.

Foredrag om idè-skaping

Kreativitet kommer ikke av seg selv. Ved hjelp av godt utprøvde metoder hjelper foreleseren teamet igang med prosesser som gir mange gode forslag og løsninger

Kurs i teamutvikling

En gruppe blir et team når de vet hvordan de best kan samarbeide. -Når deltakerne kjenner hverandres sterke og svake sider, og «gjør hverandre gode».