Kurs og innovasjon, Illustrasjon og design –

Litt å velge mellom …

Atle har lang erfaring innenfor alle disse emnene. Han er freelancer og har muligheten til å jobbe hvor som helst, når som helst, – fordi han liker det, og fordi det gir mening for kunden. Favoritten er å inspirere til kreativt teamwork.

Jeg liker ikke bilder av meg selv, men dette får holde foreløpig 😉
Jeg holder med Verdens beste fotball lag, og håper på det beste i kommende sesong
Før i tiden tegnet jeg portretter. Dette lagde jeg i 1987 av ei «syngedame» som var mest kjent for sine fremste kroppsdeler, og for å vise andre at jeg kunne tegne. Jeg tar ikke lenger portrett oppdrag.

Nå behøver ikke alle bruke munnbind lenger. Men noen «kjendisar» likar det fortsatt. Karikaturen er gjengitt uten tillatelse fra pusen.

En digital freelancer

Atle Gundersen kan hjelpe deg med webside laget i WordPress divi, og annonsering i sosiale medier

Kreativitet og innovasjon

Med master i innovasjon og ledelse kan vi hjelpe med problemløsingsprosesser

Markedsføring og design

Branding dreier seg om helhetlig tenking rundt organisasjonens produkt, design og budskap

Kundeoppfølging

Vi tror at langsiktig strategi bør følges opp av en plan og regelmessige oppdateringer