Webdesign for markedsførere som vil korrigere sine sider selv

Her ser du websider som er under utvikling. Vi bruker wordpress som basis system med Divi theme og divi-builder som designverktøy. Dette gjør at kunden selv veldig enkelt kan lære å videreutvikle websiden med tekst og bilder.

www.agundi.no/malerier

Dette er en side som ligger innunder innovator.no siden, men med eget domenenavn. Her har designeren laget en «utstilling» med skisser, illustrasjoner og malerier. Dette er for å få leseren til å se at designeren også kan tegne og male. Noen av maleriene har vært utstilt på gallerier. Andre skisser er kun brukt som forslag i forbindelse med brainstorm til annonsekampanjer.

www.kreakids.no

Siden til Kreaids er under utvikling. Men konseptet er en forening for barn og ungdom som vil lære mer om prosjekt, teamwork, ledelse og økonomisk kløkt. Kunden ønsker å få leseren til å forstå konseptet med foreninge, og få flere medlemmer. Vi viser hvilke prosjekter foreningen holder på med og hva både foresatte og ungdommen kan oppnå ved å være medlem. På widgetsiden finner du også kalender, skjema for medlemsverving, og  linker til facebook siden, (www.facebook.com/kreakids.no)

www.heidu.no

Heidu.no er en webside hvor du kan finne gode tilbud på interessante klær, sportutstyr, data/mobil tilbehør, spill, bøker og annet. Når du klikker på et produkt blir du videresendt til andre netthandelsider som har handlekurv. Vi leter kontinuerlig etter gode tips for deg som er ute etter å finne artige og funksjonelle produkter. Siden er under utvikling, og flere produkter vil dukke opp under de ulike fanene. Ta gjerne en titt og si hva du mener.

www.leienoe.no

Websiden har til hensikt å leie ut bobil. Men på sikt vil kunden ønske å leie ut både tilhengere, hytter, campingvogner og annet utstyr. Bildene du ser i denne visningen er bl.a artige andre typer bobiler, men på hovedsiden ser du hvordan bobilen ser ut både utenfra og invendig. Vi ønsker å lage instruksjonsvideoer om hvordan du kan ha en ferie med enkel bruk av bobil, hvordan utstyret og det mekaniske i bobilen fungerer slik at du enkelt kan logge inn med din mobil og se hvordan du f.eks. justerer varmen, setter igang kjøleskap på strøm og gass, og annet praktisk. Siden er under kontiuerlig utvikling